Apariții media

Ce fac liceenii care nu știu ce vor să se facă?

Articol preluat de pe noi3life.ro
L.I. – De ce este valoros acest program?
D.V. – MyWaY este un program unic pe piața educațională din România, care îmbină teoria cu practica. Partea inovativă din program este oportunitatea adolescenților de a participa la un internship in cadrul unei companii din domeniul lor de interes.

Citeste mai mult

MyWaY – program unic în România care răspunde nevoii liceenilor de a transforma pasiunile în căi de urmat pentru viitoarea lor carieră

Articol preluat de pe EdPost.ro
Daniela Vasilescu, de 25 de ani profesor, consideră că educația trebuie să aibă un rol prioritar în societate pentru a crea generații valoroase, adaptate pieței muncii.
Președinta Fundației pentru Educație și Vocație și coordonatorul programului MyWaY are mari speranțe în schimbarea mentalității prin implicarea mediului de business și instruirea tinerei generații.

Citeste mai mult

MyWaY – singurul program din România care îmbină teoria cu practica

Articol preluat de pe Canal33.ro
MyWaY – este un program unic pe piața educațională din România creat cu scopul de a descoperi, a consilia și a orienta liceenii în viitoarea lor profesie.
MyWaY este singurul program care îmbină teoria cu practica și s-a născut din nevoia tinerilor de a-și găsi propriul drum.
Cum le răspundem adolescenților la întrebarea ” Ce doresc eu să fac în viitor? Ce carieră aleg?”

Citeste mai mult

“CRED CĂ LICEENII AU NEVOIE ASTĂZI DE O BUSOLĂ ȘI DE MENTORI”

DANIELA VASILESCU

Articol preluat de pe PeoplePerson
Daniela Vasilescu, cum îi ajută, concret, programul MyWay pe liceeni?
MyWaY, o inițiativă a Fundației pentru Educație și Vocație, este un program de consiliere și orientare vocațională, o reală oportunitate pentru tânăra generație. Programul are un concept unic pe piața educațională din România și răspunde nevoii liceenilor de a-și găsi drumul, de a transforma pasiunile în căi de urmat pentru viitoarea lor carieră.

Citeste mai mult

Learning by doing, o inițiativă pusă în practică de Fundația pentru Educație și Vocație

Articol complet pe antena3.ro
Studiile arată că cei mai fericiți angajați sunt cei care reușesc să își cultive pasiunile și potențialul la locul de muncă. Liceenii care aplică în programul MyWaY au parte de o experiență unică: prin învățare experimentală explorează inside-urile companiilor şi descoperă dacă mediul profesional în care doresc să continue este în acord cu profilul lor de personalitate.

Citeste mai mult
Loading