Noutăți

„Vocația lor, misiunea noastră“ – parteneriat OMV si FEDEVO încheiat cu succes

Programul inițiat de Fundația pentru Educație și Vocație (FEDEVO) – „Vocația lor, misiunea noastră“ și susținut de partenerul OMV Petrom s-a încheiat cu succes!
În cadrul acestui program special, care s-a desfășurat pe parcursul lunii martie, cei 31 de elevi din clasele a VIII-a de la Şcoala Gimnazială „Eliza Opran“ Işalniţa, județul Dolj au primit gratuit sesiuni de testare vocațională, consiliere și orientare școlară. Scopul nostru comun a fost de a oferi o imagine cât mai clară şi corectă a mediului profesional de viitor în care absolventul de gimnaziu are cele mai mari șanse de a se integra. De asemenea, în urma discuțiilor cu privire la rezultatele testării vocaționale, elevii și-au conturat profilul liceelor de care sunt interesați, potrivit cu abilitățile și aptitudinile pe care le au.

Citeste mai mult

Vocaţia lor, misiunea noastră! – proiect FEDEVO în comuna Işalniţa, județul Dolj

Program gratuit de testare vocaţională, consiliere și orientare școlară pentru elevii claselor a VIII-a din comuna Işalniţa , județul Dolj
Fundaţia pentru Educaţie şi Vocaţie, prin parteneriatul semnat cu compania OMV Petrom, oferă, gratuit, programul de testare vocațională, consiliere și orientare școlară pentru cei 35 de elevi din clasele a VIII-a a Şcolii Gimnaziale „Eliza Opran“ din Ișalnița, județul Dolj.

Citeste mai mult

MyWaY – Construiește-ți un drum profesional de succes!

MyWaY, o inițiativă a Fundației pentru Educație și Vocație, este un program de consiliere și orientare vocațională, o reală oportunitate pentru tânăra generație. Programul este un concept unic pe piața educațională din România care răspunde nevoii liceenilor de a-și găsi drumul, de a transforma pasiunile în căi de urmat pentru viitoarea lor carieră. În acest an anul școlar, programul MyWaY își continuă misiunea oferind internshipuri în cadrul companiilor partenere. Spre deosebire de perioada verii când liceenii erau în vacanță și sesiunile de internship erau de una sau două săptămâni – câte 6 h/zi, în timpul semestrelor școlare participarea va fi de 2-3 ore / zi – atât dimineața, cât și dupa-amiaza, în funcție de orarul participanților.

Citeste mai mult
Loading