Proiectul Erasmus+ “MyWaY to a Career in European Hospitality”

Radio7 - Erasmus1

Distribuiti acest articol

Diana Udrea, project manager al Fundației pentru Educație și Vocație, Ana Maria Șandru, elevă în Liceul Tehnologic „Pamfil Șeicaru”, clasa a XI-a și Ionuț Daniel Feraru, elev în Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna”, clasa a X-a au fost invitaţi în emisiunea „Tache și Face” de la Radio Seven pentru a vorbi despre proiectul Erasmus+ „MyWaY to a Career in a European Hospitality.

Robert Tache: „Cum v-a ajutat acest proiect să vă descoperiți vocația sau să aflaţi mai multe lucruri pe care nu le știați despre voi?”

Ana Maria Șandru: „Nu m-aș fi gândit niciodată că aș putea lucra cu tinerii sau cu copiii în general. Am descoperit că am această latură. Dacă nu aș fi avut parte de această îndrumarea din punct de vedere vocațional, nu aș fi aflat atâtea lucruri despre mine”.

Daniel Ionuț Feraru: „M-a ajutat foarte mult să mă cunosc, poate lucruri la care nu m-aș fi gândit. Am descoperit că îmi place turismul și socializarea în general. Nu eram tipul să iasă în public, să se facă cunoscut, să aibă lumina pe el, să vorbesc în public, Proiectul a adus un plus pentru viitorul meu profesional, mi-a conturat un drum pe care să merg”.