Education HUB

 

Education HUB este un loc de întâlnire pentru iubitorii de cultură și educație, elevi, profesori, părinți. Este un spațiu primitor pentru tinerii care doresc să se cunoască, să socializeze și să împărtășească idei. Te invităm la noi să petreci câteva ore de studiu și lectură.

 

Education HUB este pentru:

  • ELEVII care își doresc să experimenteze, să își faca noi prieteni, să se întâlnească și să petreacă un timp valoros într-un mediu plin de resurse.
  • PROFESORII care caută un spațiu generos pentru a oferi tinerilor noi perspective de dezvoltare.
  • PĂRINȚII care își încurajează copiii să-și găsească propriul drum și îi susțin în împlinirea visurilor

Cu cardul de membru  Education HUB primești acces la:

  • Biblioteca fizică ce conține o colecție însemnată de cărți scrise de psihologi, psihoterapeuți, oameni de business, speakeri motivaționali – cu posibilitatea de împrumut a unei cărți / lună
  • Sala de lectură a Fundației pentru Educație și Vocație (în limita locurilor disponibile, cu programare cu 24 de ore înainte la numărul de contact de pe site)
  • Book Club organizat lunar și curatoriat de scriitori, profesori de limba română, jurnaliști
  • Activități educaționale și culturale organizate de către Fundație

Activitatea Clubului se va desfășura începând din luna octombrie 2021

Biblioteca noastră

Am realizat o selecție de cărți din domeniile: dezvoltare personală, leadership, motivațional, psihologie, unele dintre cele mai valoroase titluri cu autori emeriți din întreaga lume.

Noi credem că aceste cărți vă vor fi de mare folos și vă așteptăm să ne vizitați la HUB, să le răsfoiți sau să le împrumutați timp de 2 săptămâni.

Mai mult, dacă vă doriți o anumită carte din aceste domenii și nu se află la noi în bibliotecă, așteptăm sugestii și noi ne vom ocupa să o achiziționăm. Iar, dacă ați descoperit cărți care v-au inspirat și doriți să le împărtășiți și cu alți colegi, vă așteptăm review-urile.

Education Club este un spațiu de întâlnire pentru iubitorii de cultură și educație, elevi, profesori, părinți. Education Club se adresează tuturor celor care își îndreaptă privirea către dezvoltarea umană și către educație.
Education Club este un spațiu de întâlnire pentru iubitorii de cultură și educație, elevi, profesori, părinți. Education Club se adresează tuturor celor care își îndreaptă privirea către dezvoltarea umană și către educație.