ÎNAPOI la Domenii de activitate

FEDEVO - My Way Logo

În programul MyWaY, în timpul anului școlar, vei primi

  • Întâlnire cu psiholog specializat și consilier vocațional
  • Testare vocațională online
  • Evaluare vocațională pe baza testului, sesiune de feedback și recomandări
  • Internship la compania parteneră aleasă
  • Interacțiune cu comunități de studenți
  • O sesiune de discuții cu profesioniști în domeniu

Preț program: 900 lei

Perioada de internship la companii este pro-bono, acestea s-au alăturat programului în vederea dezvoltării personale și profesionale a liceenilor într-un mediu practic, real, de piață. Companiile aderă la acest program în vederea susținerii tinerilor în a avea un prim contact cu mediul de afaceri din România.

JASILL Accounting & Business

Domeniu: Resurse umane

Cine suntem?

Apreciată de clienți pentru competențele, cunoștințele aprofundate, maniera transparentă și clară de a oferi informații într-un sector relativ opac, JASILL are resursele și specializarea necesare în toate sub-domeniile ce țin de contabilitate, audit, consultanță fiscală, resurse umane și salarizare, reorganizare și servicii juridice, prin parteneri avocați. JASILL reunește o echipă formată din peste 40 de profesioniști, experți contabili, consultanți fiscali și în afaceri, auditori dar și avocați, pentru a oferi cele mai ingenioase si inovatoare soluții antreprenorilor români, companiilor și multinaționalelor. De asemenea, prin rețeaua noastră de parteneri, putem integra, la cerere, servicii de notariat, evaluare și chiar concierge. Cunoștințele strategice devin valoroase doar atunci când clienții le înțeleg utilitatea prin avantajele pe care acestea le pot genera. Suntem acei consultanți care explică lucrurile într-o manieră coerentă, clară și firească, având mereu grijă că recomandările pe care le facem să fie bazate pe cercetări riguroase și pe verificări aprofundate. Astfel, clienții au certitudinea că primesc cele mai bune și mai sigure soluții și din punct de vedere contabil, fiscal și juridic și că acestea sunt integrate eficient în strategia comercială a companiei. Mai mult, clienții din domenii diverse se bazează pe noi și pentru asistența și reprezentarea personalizate pe care le oferim în relaționarea cu autoritățile fiscale și de muncă.

Ce activități oferim în cadrul programului?

Oferim participanților la program oportunitatea de a se familiariza cu tot ceea ce înseamnă practic serviciile de salarizare si resurse umane, dar si lucrul într-un mediu dinamic cu provocări diverse, îndrumându-i să-și dezvolte abilitățile și competențele, pentru a-și mări șansele de a accesa un loc de muncă pe măsura intereselor și pregătirii lor.

Care este implicarea ta ca participant în program?

Vei asista Directorul Departamentului de Resurse Umane, dar si pe ceilalți inspectori in sarcinile lor zilnice. Vei lua contact cu platforma REVISAL și vei învăța ce documente trebuie întocmite de la angajarea pana la plecarea unui angajat.

Ce primești la finalizarea proiectului

Pe lângă experiența pe care o acumulezi în cele 10 zile petrecute în cadrul companiei JASILL Accounting & Business, vei primi o diplomă de participare în programul MyWaY și o scrisoare de feedback din partea echipei alături de care ai petrecut acest timp valoros pentru cariera ta. De asemenea, îți oferim câteva poze și filmulețe cu tine, colegii și echipa coordonatoare, cele mai simpatice instantanee pentru amintirea acestui internship.

Dacă această companie este în aria ta de interes, te așteptăm în programul MyWaY!

Etapele procesului de înregistrare

01
Selectezi și aplici

Selectează companiile din domeniile tale de interes. Deschide „Lista ta” și completează datele

02
Verificăm disponibilitatea

Noi verificăm dacă mai sunt locuri disponibile de participare în programul MyWaY

03
Te contactăm

Îți confirmăm telefonic disponibilitatea și primești detaliile de plată

04
Confirmi participarea

Ești considerat înscris în programul MyWaY după confirmarea plății

05
Ești înscris în program

Felicitari! Ești înscris în programul MyWaY!
Fii gata pentru o experiență unică!

Completează formularul de înscriere în program MyWaY
Scrie în câteva cuvinte de ce dorești să participi la programul MyWaY
Momentan nu ai adaugat companii favorite. Caută-le pe cele dorite si adaugă-le la favorite.
Doresc să mă abonez la newsletter și confirm că am peste 16 ani – Notă de Informare