ÎNAPOI la Domenii de activitate

FEDEVO - My Way Logo

În programul MyWaY vei primi:

  • Întâlnire cu psiholog specializat și consilier vocațional
  • Testare vocațională online
  • Evaluare pe baza testului, sesiune de feedback și recomandări
  • Internship la o companie parteneră într-unul dintre domeniile de activitate ales

Preț program: 1000 lei

Școala Gimnazială SEB

Domeniu: Pedagogie

Cine suntem?

În viziunea SEB, educaţia înseamnă mult mai mult decât succes şi performanţă în mediul academic. Atunci când părinţii ne încredinţează copilul pentru a-l îngriji şi a-l educa, scopul nostru este să inspirăm minţile tinere, să le inducem dragostea faţă decunoaştere, să le oferim cât mai multe oportunităţi pentru descoperirea şi antrenarea talentelor individuale.

Elevul SEB este capabil să dea un sens celor cunoscute sau învățate, poate opera cu noțiunile în contexte variate, beneficiază de oportunitatea de a-și împărtăși și confrunta ideile cu ceilalți prin lucrul in echipă. Elevii SEB studiază într-un ritm alert, având avantajele aplicării unor metode care oferă posibilitatea descoperirii și cultivării unei palete largi a competențelor personale. Cunoașterea lumii se construiește individual, printr-un proces în care elevul interacționează cu informațiile, le folosește pentru a înțelege lumea in care trăiește.

Ce oferim în cadrul programului?

SEB îi așteaptă cu drag pe elevii care doresc să cunoască îndeaproape ceea ce se întâmplă într-o școală gimnazială, din perspectiva profesorilor, de data aceasta.

Lecțiile sunt pregătite de profesori cu mare grijă, respectând anumiți pași obligatorii, proceduri și legislație specifică. Pentru a-și planifica un curs, un profesor parcurge algoritmi și etape obligatorii oricărui proiect (planifică, testează, aplică, evaluează, revizuiește). Totul se petrece având în minte și în suflet interesele elevilor, dorințele și abilitățile celor cu care lucrăm și pe care dorim să îi formăm.

Profesorii SEB le vor demonstra elevilor de liceu cum se proiectează și se susțin lecțiile, cum sunt concepute evaluările și cum se realizează o planificare anuală a materiei.

Ce faci ca participant la internship?

Pe parcursul unei săptămâni, invitații noștri asistă la ore, se familiarizează cu modul nostru de abordare a educației, au ocazia să participe la proiectarea unei ore de curs și să își testeze abilitățile prin predarea unui subiect.

Practic, fiecare elev de liceu va învăța cum se concepe și se susține o lecție, dar și care sunt toate pârghiile invizibile din spatele acelei lecții (intenții, rezultate, organizarea orarului, programe, relația cu elevii și cu părinții, autorități și legislație în domeniu, limitări, etc.).

Ce primești la finalizarea proiectului

Pe lângă experiența pe care o acumulezi în cele 4 zile petrecute la noi, vei primi o diplomă de participare în programul MyWaY și o scrisoare de feedback din partea echipei alături de care ai petrecut acest timp valoros pentru cariera ta.

De asemenea, îți oferim câteva poze și filmulețe cu tine, colegii și echipa coordonatoare, cele mai simpatice instantanee pentru amintirea acestui internship.​

Dacă această companie este în aria ta de interes, te așteptăm în programul MyWaY!

Etapele procesului de înregistrare

01
Selectezi și aplici

Selectează companiile din domeniile tale de interes. Deschide „Lista ta” și completează datele

02
Verificăm disponibilitatea

Noi verificăm dacă mai sunt locuri disponibile de participare în programul MyWaY

03
Te contactăm

Îți confirmăm telefonic disponibilitatea și primești detaliile de plată

04
Confirmi participarea

Ești considerat înscris în programul MyWaY după confirmarea plății

05
Ești înscris în program

Felicitari! Ești înscris în programul MyWaY!
Fii gata pentru o experiență unică!

Completează formularul de înscriere în program MyWaY
Scrie în câteva cuvinte de ce dorești să participi la programul MyWaY
Momentan nu ai adaugat companii favorite. Caută-le pe cele dorite si adaugă-le la favorite.
Doresc să mă abonez la newsletter și confirm că am peste 16 ani – Notă de Informare