Testimoniale și recenzii

Antena 3

În cadrul internship-ului de la Antena 3 am învăţat foarte multe lucruri despre lumea jurnalismului, iar ce mi-a plăcut cel mai mult a fost munca de teren ca reporter, unde am avut parte de experienţe pline de adrenalină.

Diana

Antena 3

Internshipul m-a făcut mai responsabil, m-a pus în situații cu totul inedite și, cel mai important, mi-a crescut încrederea în mine. Mi-a plăcut fiecare minut din această săptămână de program.

Alexandru

Antena 3

Am întâlnit oameni deschiși, primitori, cu un vibe bun în permanență. Două zile am fost pe teren cu echipa de reportaj, am făcut un «fake live», am făcut munca de redacție și am montat un «voice over».

Maria

Antena 3

În decursul acestui program am reușit să observ în ce constă cu adevărat televizunea de știri: munca din redacție, unde am învățat procesul de scriere al unei știri, montajul, munca unui operator, dar și ce înseamnă să fii prezentator.

Alexandra

Antena 3

Am asistat la crearea unui buletin de știri – de la culesul informațiilor, editarea și prelucrarea acestora, filmarea interviurilor și apoi la montarea lor şi redarea pe micul ecran.

Alexandra

GERMAN ARCHITECTS & PARTNERS

Am întâlnit o mulţime de oameni bine intenţionaţi care mi-au arătat cum stă treaba cu arhitectura şi ce înseamnă de fapt. Am prins mult mai multă încredere şi acum simt că sunt mult mai pregătit pentru viitor.

Cosmin

VD Law Group

Internship-ul de la cei de la VD Law Group m-a făcut să mă îndrăgostesc de lumea juridică, fapt ce m-a determinat să mă pregătesc pentru admiterea din cadrul Universităţii de Drept, dorindu-mi să urmez o carieră in domeniul penal.,

Diana

MAISON DES CREPES

Nu știam la ce să mă aștept sau cum o să mă simt într-un mediu nou. Am văzut viteza cu care trebuie să lucrezi când comenzile vin și tot vin, cum o persoană poate face mai multe lucruri în același timp fără să greșească și într-un timp record, dar am văzut și cât de apropiați sunt oamenii între ei.

Maria

SKINMED CLINIC

Pe parcursul săptămânii internshipului la care am participat, am avut ocazia sa descopăr tainele domeniului la care visez de mult timp, fiind îndrumată de o echipă extraordinară de medici şi asistenți.

Mara

SKINMED CLINIC

Am putut asista la anumite consultații și proceduri, am putut testa aparatura performantă și chiar am avut ocazia să îmi exersez capacitățile de a face suturi.

Alexandra

IBIS STYLES BUCHAREST ERBAS

Am învățat de la cei mai buni traineri secretele management-ului hotelier într-un timp relativ scurt. Am experimentat toate departamentele. Întreaga experiență a fost cu adevărat valoroasă pentru mine.

Adina

ANTICO & PARTNERS

Mi-a plăcut foarte mult faptul că avocații de la cabinet mi-au explicat cu multă răbdare tot ce aveam nevoie să știu despre avocatură, la momentul acesta. Pe viitor aș vrea să mai fac parte din astfel de proiecte.

Ioana

ANTICO & PARTNERS

Recomand acest program, pentru că am avut oportunitatea de a vedea și participa la viața zilnică a unui procuror. La începutul programului nu eram foarte sigură de direcția în care trebuie să mă îndrept, dar acum am o altă deschidere, mai este timp să experimentez, sunt doar la început de clasa a X-a.

Alexia

ANTICO & PARTNERS

Mi-am dat seama că domeniul juridic nu mi se potrivește, am părăsit cabinetul de avocatură cu o lecție foarte importantă, aceea că merităm să fim înconjurați de oameni minunați, care ne dau o stare de bine și ne fac să ne simțim valoroși.

Andreea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE LILIANA CRISTEA

Experienta mea la cabinetul de psihologie a fost una unică şi mă bucur mult că am avut șansa să particip. Am reușit să decid că acesta este drumul pe care vreau să merg mai departe și mi-a arătat cum este perspectiva, raționamentul și atitudinea unui bun psiholog.

Diana

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE LILIANA CRISTEA

Am avut ocazia să înțeleg mult mai bine ce înseamnă psihologia și ce paşi trebuie să urmez ca să devin psiholog. Internship-ul la Cabinetul Individual de Psihologie a fost o experiență foarte frumoasă.

Andrei

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE LILIANA CRISTEA

După programul de internship prin MyWaY sunt mai sigură de a continua drumul către o carieră în psihologie şi am înţeles de ce sunt pasionată de acest domeniu. Recomand acest program și consider că orice adolescent are nevoie de o experiență așa frumoasă şi constructivă.

Daria

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE LILIANA CRISTEA

Internship-ul la care am participat m-a ajutat foarte mult, deoarece am reușit să învăț foarte multe despre psihologie și să mă înțeleg şi să mă descopăr mult mai bine.

Arina

DELL

Din prima zi, am avut parte de experienţe plăcute cu diferite tipuri de device-uri, pe care le-am şi utilizat. Chiar dacă aveam mici neclarități , «colegii» cei mari erau răbdători, explicându-ne acolo unde nu știam. În final a fost o experiență plăcută.

Cristian

DELL

Personal aș putea spune că a fost o experiență unică de a descoperi ce înseamnă profesionist în domeniul IT-ului. Mi-a plăcut foarte mult și consider că a fost o activitate care să clarifice anumite întrebări despre dream job-ul meu.

Alexandru

DELL

În doar 5 zile am dobândit o bază de cunoștințe despre ceea ce înseamnă server, diferite componente din acestea și modul în care se creează soluții pentru diverse companii. Simt că sunt pregătit pentru a continua studiile în domeniul IT

Mihai

DELL

Am învățat cum să asamblez un server, partea dedicată iCloud am găsit-o foarte interesantă, la fel şi cea a Securității şi am înţeles importanţa backup-ului. De asemenea, am învăţat la ce componente să fii atent când ți-ar trebui un PC, fiind restricționat de valoarea investiției

Matei

AD SYMPHONY

Am aflat de la aceşti profesionişti despre rolul reclamelor în mediul online, despre marketing online și offline şi despre cum să scriem articole interesante pentru public. Am avut ca temă de redactat un articol despre un produs inventat de noi şi de realizat un poster de promovare pentru Facebook

Maria

YAMAHA

Am participat la discuții despre ce înseamnă domeniul de marketing, contabilitate, cum se înregistrează și cum se fac livrările, cum se transportă motocicletele și cum se încarcă marfa, dar cel mai important, cum se comunică într-o companie unde munca în echipă este esențială.

Diana

VD Law Group

MyWay

Antico&Partners, German architects & partners, Antena 3

Dell, Antena 3

Maison des Crepes, AD Symphony, Antena 3, Dell

VD Law Group, Skinmed, Antena 3

VD Law Group

“M-am bucurat că m-am simțit parte din echipă. Oamenii din acest cabinet de avocatură au fost excepționali, iar eu, personal, mi-am găsit un model de urmat”

Delia

VD Law Group

„Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că împreună cu ei am lucrat și pe partea practică, nu doar pe cea teoretică. Am luat un caz din viata reala și ne-am comportat ca și cum am fi fost în tribunal.”

Alexandra

Antena 3

„Experiența mea la program a fost una foarte plăcută! Am întâlnit oameni deschiși, foarte muncitori, organizați, susținători și cu foarte multă rabdare.

Nu mă așteptam să fie atât de multă muncă în spatele unei emisiuni TV.”

Maria

Showing all 33 results