Apariții media

Liceenii din proiectul Erasmus+ au învățat noțiuni de limbă, cultură și civilizație greacă

În cadrul proiectului Erasmus+ ”MyWaY to a Career in European Hospitality”, cei 10 elevi, beneficiarii direcți, care vor merge în mobilitate în Grecia, au participat online timp de 3 zile, la cursul ”Noțiuni introductive de limbă, cultură și civilizație greacă”, organizat de partenerul Fundației pentru Educație și Vocație, Euro Education Services.

Citeste mai mult

Beneficiarii direcţi ai proiectului Erasmus+ „MyWaY to a Career in European Hospitality“ au finalizat cursul de pregătire lingvistică

În perioada 4 – 15 iulie, cei 10 elevi, beneficiarii direcţi ai proiectului Erasmus+ „MyWaY to a Career in European Hospitality“ au participat online la un curs de pregătire lingvistică pentru mobilitatea din Grecia care va avea loc în intervalul 6 – 13 august 2022. Astfel, adolescenţii au avut posibilitatea ca pe parcursul a zece module să se familiarizeze cu terminologia în limba engleză specifică domeniului ospitalităţii, dar şi-au îmbogăţit şi nivelul conversaţional.

Citeste mai mult

Vizită de lucru la partenerul proiectului Erasmus+, Euro Education Services, în Riviera Olympului, Grecia

În perioada 25 iunie – 1 iulie, coordonatorul proiectului Erasmus+“MyWaY to a Career in European Hospitality”, prof. Daniela Vasilescu împreună cu manager proiect și parteneriate, Diana Udrea au participat la o vizită de lucru în regiune Riviera Olimpului cu scopul de a pregăti toate detaliile pentru mobilitatea grupului de 10 elevi selectați din liceele Județului Ilfov, din luna august.

Citeste mai mult

Ei vor fi profesioniştii de succes ai industriei ospitaliere!

Proiectul poartă amprenta programului MyWaY, având ca beneficiari direcţi adolescenţi din liceele din judeţul Ilfov, urmărindu-se o campanie de informare prin care se aliniază contextului european de valorificare a cunoştinţelor teoretice într-un mediu practic, dinamic care să le ofere experienţe valoroase pentru traseul lor profesional viitor. Proiectul Eramus+ oferă o oportunitate acestor tineri interesaţi de o carieră în domeniul ospitalităţii, de a deveni profesioniştii unei industrii care presupune implicare, adaptare, atenţie pentru detalii şi servicii de calitate pentru toate tipologiile de clienţi.

Citeste mai mult
Loading